April 2018

Prachtig weer tijdens de officiële opening van het nieuwe Marktplein in ’s-Gravenzande.

Op zaterdag 21 april 2018 werd in ’s-Gravenzande het vernieuwde Marktplein geopend. Enkele van onze vrijwilligers zijn hierbij aanwezig geweest en hebben op verschillende manieren ondersteuning geboden.


Preventen hebben verschillende gesprekken met dorpsbewoners kunnen voeren en daarbij hebben we veel informatie gekregen waaraan wij de komende tijd weer aandacht kunnen besteden.


Ook hebben enkele inwoners interesse getoond in onze vereniging en zullen op korte termijn worden uitgenodigd om een avond met ons mee te lopen. Heeft u ook interesse? Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.


Als laatste willen wij ook onze verkeersregelaars niet vergeten. Deze hebben een groot gedeelte van de dag vrijwillig het doorgaande verkeer geadviseerd om rustig te rijden waardoor de veiligheid voor de aanwezige bezoekers vergroot werd.


Heeft u na aanleiding van dit stukje ook behoefte om meer over onze vereniging en de bijbehorende (neven)activiteiten te lezen? Op onze website staat nog veel meer informatie over de buurtpreventie.

Buurtpreventen in actie als verkeersregelaars rondom Koningsdag.

Op donderdag 26 en vrijdag 27 april 2018 zullen een aantal van onze vrijwilligers zich als verkeersregelaar inzetten voor de Oranjevereniging. Tijdens twee optochten die speciaal voor kinderen georganiseerd zullen worden, zullen onze vrijwilligers de verkeersveiligheid in de gaten houden en de optochten daarbij begeleiden.


Lichtjesparade (26 april 2018)

De feestelijke activiteiten rondom Koningsdag zullen op donderdag al starten met een leuke optocht door een gedeelte van ’s-Gravenzande. Om 21.00 zal de stoet vertrekken vanaf het Marktplein richting de vijver achter het zwembad.


Route: Marktplein, Langestraat, Oudelandstraat, Berkenstraat, Lindestraat, Populierenstraat, Eikenlaan (oversteken), Edelsteenpad.


Vervolgens zullen we langs het fietspad bij de Koningin Julianaweg oversteken tot het parkeerterrein van het sportpark. We lopen achter het zwembad langs richting het water en daar eindigd te lichtjesparade.


Kinderoptocht (27 april 2018)

Net als in de voorgaande jaren zal de kinderoptocht dit jaar om 09.00 uur starten.


Route: Parkeerterein Westlandhal, Populierenstraat, Lindestraat, Berkenstraat, Oudelandstraat, Van Lennepstraat, Van de Kasteelestraat, Pompe van Meerdervoortstraat, Oudelandstraat, Langestraat, Marktplein.


Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van de Oranjevereniging.

Facebook
Twitter @BPsgravenzande

Copyright 2021

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.