April 2020

Burgermeester zet buurtpreventen in het zonnetje.

Maandag 20 april 2020 werden wij als bestuur blij verrast, met een telefoontje van een beleidsmedewerker van de gemeente Westland. Hij vroeg waar bossen bloemen voor alle buurtpreventen uit ’s-Gravenzande afgeleverd mochten worden. De burgermeester heeft als blijk van waardering, alle leden van de buurtpreventie in deze woonplaats een bos bloemen toegezegd. Wij beseffen wel degelijk dat onze vereniging in deze onzekere tijd, weinig last heeft van de coronacrisis en het aanpassingsvermogen van onze leden groot is. Toch is het fijn om te merken dat de inzet van onze leden door iedereen breed gedragen wordt, zelfs vanuit de gemeente. De bloemen werden op donderdag 23 april netjes afgeleverd bij één van de vrijwilligers thuis. Met enkele leden hebben we de bloemen kunnen uitdelen

Waardering voor onze leden en een actie in tijden van het coronavirus.

Tuinders in het Westland hebben het financiëel niet gemakkelijk en onze aandacht werd getrokken door de #FlowerBoostChallenge die is bedacht door een bedrijf uit de omgeving. De bedoeling achter deze actie is, om bedrijven hun personeel in het zonnetje te zetten en daarbij drie andere bedrijven te nomineren om ook aan deze actie mee te doen.


Onze vereniging staat of valt met de inzet van onze leden en hebben daarom besloten om zonder nominatie ook in actie te komen. In plaats van drie nieuwe bedrijven te nomineren voor deze challenge, hebben wij ervoor gekozen om onze leden een opdracht mee te geven. Bij het uitdelen van de planten, krijgen onze leden een extra plant. Deze moet worden weggegeven aan een persoon in hun directe omgeving die juist nu een extra steuntje kan gebruiken.


Op deze manier steunen wij de lokale bedrijven, tonen we onze waardering voor de leden en kunnen wij als vereniging ook nu maatschappelijk in actie komen.


Facebook
Twitter @BPsgravenzande

Copyright 2021

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.