November 2017

Donkere Dagen Campagne (AANKONDIGING)

Op maandag 13 november 2017 starten politie & gemeente in samenwerking met de buurtpreventie een nieuwe campagne met de naam “Donkere Dagen”.


In deze week organiseren zij activiteiten om voorlichting en tips te geven over veiligheid en spreken zij inwoners persoonlijk aan op onveilig gedrag. Is bijvoorbeeld uw woning s’avonds goed verlicht en zitten de deuren op slot? Bent u samen met uw buren waakzaam op verdachte situaties? Maar ook in het verkeer: Heeft u goede verlichting op de fiets? Door in de wintermaanden hier alert op te zijn, zorgen we met elkaar voor een veilig Westland.


Wij zullen hier ook een bijdrage aan leveren en komen binnenkort met meer informatie.

Licht zet inbrekers in het zicht!

De folder met deze tekst kan misschien binnenkort ook bij u op de deurmat vallen. Tijdens de campagne “Donkere Dagen” zullen de politie, gemeente en vrijwilligers van de buurtpreventie regelmatig door de wijk surveilleren. Woningen die slecht verlicht zijn kunnen mogelijk een brief met informatie over verlichting m.b.t. veiligheid in de bus krijgen.


Op de pagina downloads is een aantal documenten te downloaden met preventietips die door o.a. de politie zijn samengesteld.


Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van de politie.


www.politie.nl

www.politiekeurmerk.nl

Facebook
Twitter @BPsgravenzande

Copyright 2021

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.